PENTRU MAI MULTE INFORMAŢII NU EZITAŢI SĂ NE CONTACTAŢI.
Noi oferim un preţ bun pentru o calitate bună...
Echipamente pentru Telecomunicaţii
MENS TECHNOLOGIES
           PRODUSE:
Acasă Acasă Produse Produse Noutăţi Noutăţi LEASING LEASING Download Download Echipamente SH Echipamente SH Parteneri Parteneri Contact Contact Staţii IP to PAL Staţii Digitale Sisteme de codare Receptoare Amplificatoare EoC ( Internet pe Coaxial) Studiouri TV şi Radio Accesorii Retele Optice Soluţii GPON Echipamente Optice Aparate de Măsură Supraveghere Video
TDX Black Edition Statie analogica ce permite transformarea mai multor tipuri de TS  in maxim 24 de canale analogice RF. Poate contine mai multe tipuri de intrari DVB-C/S/S2/T/T2 ; IP; HDMI; etc. 1 iesire RF cu un nivel de 93-103 dB. Format pe iesire PAL, SECAN, NICAM. Banda de iesire 47-862 MHz si C/N  57dB. Recunoaste semnale audio de tip AAC si AC3.
                      Sisteme IP to PAL (Polonia)
ROTON F 24 IP to PAL: Statie analogica cu modulatie digitala ce permitre transpunerea a 24 de canale din IP in RF. Contine 2 intrari Gigabit si 1 intrare SFP pt. fluxul de intrare si 1 itrare IP pt. management, nivelul maxim de iesire a semnalului RF este de 112 dB. Permite la iesire formatele PAL,SECAM si NTSC, Recunoaste semnale audio de tip AAC. Are un raport C/N de 60 dB la un nivel de iesire de 100dB. Transcodarea din IP in RF digital este motivul pt. care calitatea imaginii la iesire este net superioara statiilor analogice clasice.    
IP to PAL IP to PAL modulator
DMM-1000AS Compact Modular SMATV Headend Statie analogica ce permite transformarea mai multor tipuri de TS  in maxim 16 de canale analogice RF. Poate contine mai multe tipuri de intrari DVB-C/S/S2/T/T2 ; IP; CVBS; etc. 1 iesire RF cu un nivel de 103 dB. Format pe iesire PAL, SECAN, NTSC. Banda de iesire 48-860 MHz si C/N  55dB.
Compact Modular SMATV Headend Staţii IP to PAL